Calea Soimului nr.316 G, Berca, Buzău – România +4 0745 756 630

ComplexCOB VILLAGE

Obiectivul Cob Village este de a arata tuturor ca poti adapta o constructie eco-friendly la confortul cotidian, ducand toate simtirile la un nivel superior, atat prin arhitectura caselor, cat si prin hrana sanatoasa pe care vrem sa o oferim si activitatile de recreere in mijlocul naturii.

Desi casutele par la fel, ele sunt unice, deoarece mana omului nu poate crea copii fidele. Nisele, sticlele, borcanele, parbrizele, pietrele si chiar salcamii folositi ca stalpi de rezistenta in constructia cladirilor dau unicitate fiecarei camera in parte.

IstoricCob Village

Casele sunt construite din cob, acel amestec de pamant lutos, nisip, paie si apa, care modelat cu grija de mana omului, poate sa transforme o constructie normala intr-un loc de vis care sa iti aminteasca cu placere de casa bunicilor sau sa te transpuna intr-o lume a povestilor, amintindu-ti de minunata lume a copilariei. Casele sunt orientate concentric pentru a te pastra in aceasta lume, pentru a te rupe de realitatea din jur, care te retranspune in cotidian.

Galerie foto


Ultimelenoutati