Articole CobArticole despre povestea noastra, despre cob

image

Casele de lut de la Berca fac senzatie!

Scris de Adela Parvu

A facut multa valva acest complex turistic, care este in plin proces de amenajare. Nicoleta Marin a avut aceasta idee de a construi o pensiune altfel, cu cladiri bazate pe o tehnica traditionala la noi si redescoperita de occidentali.

Citeste mai mult

 

image

Acoperis verde, adica 320 mp de gradina pe o constructie de lut in satul Berca, Buzau

Scris de Adela Parvu

Un proiect cu adevarat frumos, provocator si exemplificator despre ceea ce se poate face si la noi in tara in materie de acoperisuri verzi. Da, sa ai un acoperis verde pare simplu, dar la mijloc e o munca foarte complexa, care trebuie facuta de profesionisti. De altfel, iti vei da seama din imagini si vei putea sa apreciezi volumul de munca, utilajele necesare, dar si complexitatea sistemului.

Citeste mai mult

 

 

image

Povestea Caselor COB

Scris de Nicoleta Marin

As putea spune ca mi-e greu sa astern in cuvinte tot ceea ce mi s-a intamplat pentru ca sunt prea multe... Toate au inceput de la nemultumirile pe care le aveam privitor la viata din Romania, deoarece de foarte multe ori am vrut sa ne mutam in Germania, insa de fiecare data a existat un “ceva” care ne-a facut sa ramanem aici sau de fiecare data am inventat un motiv pentru a mai sta in tara.

Citeste mai mult

 

Login Form